Over ons

Hoe het allemaal begon…

De oprichting van Four Stars geschiedde in Nederland, namelijk Utrecht.

Hier werd de eerste vestiging, die toen zo’n 500 m2 groot was, in 1997 opgestart. Zo’n 10 jaar later kwam Four Stars in België terecht, met in 2007 een eerste vestiging in Brecht. In 2010 kwam er een bedrijfspand bij in Malle en in 2015 opende Four Stars nog een filiaal in Anderlecht.

Op 20/09/2020 verhuisden wij naar onze nieuwe vestiging in Vilvoorde, waar je ons kan vinden op de Mechelsesteenweg 285.

Onze missie

De missie van Four Stars is duidelijk: een bijdrage leveren aan de klantervaringen van restaurants en horecazaken door de beste ingrediënten voor hen samen te stellen. Dat we dit serieus nemen, kan u merken aan de investeringen die we de afgelopen jaren voltooiden om onze klanten nog beter van dienst te zijn.
Onze tools en systemen hebben een flinke update gekregen en er is zelfs een digitale app ontwikkeld waardoor wij u als klant nog beter kunnen ondersteunen. Wij blijven uiteraard ook telefonisch en per mail beschikbaar maandag tot en met zaterdag van 10u00 tot 17u30.
Verder hebben wij extra koelwagens aangekocht zodat wij al onze producten kunnen leveren in optimale omstandigheden conform de wet- en regelgeving.

Ons aanbod

Onze producten

Word klant

Vul klantenfiche in