Ons assortiment

We onderscheiden twee grote categorieën binnen ons aanbod, namelijk food en non‑food.

Als groothandel zijn wij dagelijks bezig met het zoeken en vinden van de beste kwaliteit en dit voor een scherpe prijs. Wij kiezen dan ook bewust voor een gespecialiseerd aanbod in plaats van kwantiteit. Van onderstaande artikelen hebben wij altijd voldoende voorraad.

FOODNON-FOOD

Kwaliteitsvolle producten voor een correcte prijs

Dat wij als groothandel veel belang hechten aan kwaliteitsvolle producten, dat is logisch. Vanzelfsprekend omdat Four Stars een familiebedrijf is, waar we alleen producten verkopen die we ook onze eigen familie zouden aanbevelen. Wij streven iedere dag naar een optimale dienstverlening voor onze klanten. Omdat wij graag nog een stapje verder gaan, zoeken wij voortdurend naar nieuwe en nog betere horecaproducten om een bijdrage te leveren aan de klantbeleving die zij bieden.

Wij zorgen er ook voor dat al onze artikelen in de beste omstandigheden tot bij onze klant geraken. Four Stars investeert voortdurend zodat al onze producten zowel in ons magazijn als onderweg in de meest optimale temperaturen worden bewaard.

Daarnaast zijn wij exclusieve verdeler van Karm – Quality Foods in Belux en Frankrijk Met deze Italiaanse producten bereidt u de lekkerste gerechten en bent u altijd zeker van een eerlijk, smaakvol en een kwaliteitsvol product.
Een extra service die wij aanbieden is het op maat maken van uw verpakkingsmateriaal. Zo kan u bijvoorbeeld uw pizzaboxen volledig laten ontwerpen afgestemd op uw onderneming. Creëer extra naamsbekendheid bij uw klanten en lever uw pizza’s af in gepersonaliseerde dozen van topkwaliteit.
Met een assortiment van iets meer dan 850 producten waarvan 25% verpakkingsmaterialen kan u wel zeggen dat we weten wat onze klanten zoeken. Hierna vindt u een selectie uit ons gespecialiseerde aanbod: Italiaanse kazen, olijfolie, pizzadozen, tomatensaus, Italiaanse bloem, halalproducten, room, sauzen en olijven.

Food

Binnen ons food assortiment bieden wij een uitgebreid aanbod aan producten aan, hier vindt u een greep uit onze selectie:
 • Algemene levensmiddelen
 • Bloem en deegwaren (pasta, pizzabodem, deegbal,…)
 • Pita/Durum – broodjes
 • Oliën en vetstoffen
 • Sauzen en dressings
 • Frisdranken
 • Droge kruiden
 • Friet- en aardappelproducten
 • Zuivelproducten
 • Kaas (Italiaanse kaassoorten, geraspte kazen,…)
 • Diepvriesproducten (Viswaren, frieten, voorgerechten)
 • Halal producten (Kipproducten, vleeswaren, snacks,…)
 • Desserten

Non -food

Meer dan 150 verpakkingsmaterialen

Met een vierde van onze producten in de categorie non-food, zorgen wij ervoor dat u echt alles wat u nodig heeft kan vinden bij ons. Al onze verpakkingsmaterialen zijn getest en goedgekeurd voor het verpakken van voedingsmiddelen. Take away of delivery? Het zit allemaal in ons assortiment.

Verschillende soorten materialen

Wij hebben verschillende verpakkingen uit aluminium, plastic en papier. Voor pizza en pita hebben we zelfs een speciaal assortiment waarbij je kan kiezen voor gepersonaliseerde dozen. Ook voor veelgebruikte schoonmaakartikelen kan u bij ons terecht. Kortom, alles wat een horecazaak nodig heeft, vindt u bij Four Stars!

pizzabox
Italiaanse origine

Met deze Italiaanse producten bereidt u de lekkerste gerechten en bent u altijd zeker van een eerlijk, kwaliteitsvol product.

Hele gepelde tomaten van Italiaanse afkomt, premium quality label
Product ontwikkeld door KARM official
Verpakt in hoogwaardige blikmateriaal
Officieel KARM®

Exclusieve verdeler van KARM® in België. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs.